OM NATURBALANS

OM NATURBALANS

Vi som arbetar med Naturbalans heter Anne-Li & Magnus Strand. Vi har ett brinnande intresse för miljö och hälsa och därmed faller det sig naturligt för oss att arbeta med produkter som värnar om båda delar.


Anne-Li har under många års tid arbetat med kostrådgivning för hundar som grundas på en övertygelse om att hunden bör äta en naturlig kost, baserad på riktig mat. Så småningom ledde all samlad erfarenhet och kunskap fram till att Anne-Li skrev boken "Min hund vill ha riktig mat" som publicerades 2017.


Genom arbetet med kostrådgivning föddes en dröm om att skapa en serie kompletteringsfoder, bestående av endast naturliga ingredienser, som kan komplettera riktig mat. Produktsortimentet som går under våra varumärken HundApoteket och Naturbalans innefattar numera en rad olika näringstillskott för hund, katt & häst, samt en serie hud- och pälsvård för hund.


Det var i arbetet med hundar som Anne-Li först kom i kontakt med probiotiska mikroorganismer och upplevde vilken fantastisk effekt dessa hade på hundarnas hälsa. Intresset för laktobakterier och mikroorganismer växte och snart vaknade även intresset för vad mikroorganismerna kan åstadkomma inom andra användningsområden.


I Naturbalans produktsortiment finns också produkter som gynnar naturlig och ekologisk trädgårdsodling och kompostering. Magnus är trädgårdsmästare i grunden med grönsaksodling som specialitet. Att jobba med produkter som både effektivt och miljövänligt tar hand om jorden är förstås en dröm för en gammal proffsodlare. 


Det är inte bara varumärkena Naturbalans och HundApoteket som fortsätter att växa och utökas, även människorna bakom företaget utvecklas i takt med att alltmer kunskap och insikt ackumuleras.

HAND I HAND

MED NATURENS EGEN STRATEGI


Det är vår övertygelse att alla levande varelser, oavsett om det är djur, människor eller växter, behöver få näring från naturliga källor. Vi måste börja avstå ifrån processad mat och näring i pillerform och återgå till att lita på att naturen tillgodoser våra näringsbehov.

Därför måste vi också börja ta hand om vår jord, på ett hållbart och förnuftigt sätt. Vi måste ge vår planet förutsättningar för att kunna fortsätta att skapa föda åt oss alla som lever på den. Vi måste sluta fylla miljön med gifter och istället satsa på hållbara livsstilar och livsmedelsproduktion i samklang med naturen. För vad ska vi göra när planeten inte orkar längre?...

Aktuellt

Okt

18

HundApoteket® HundMüsli är här!

Vi har äntligen lanserat vårt nya hundfoder, som är i müsliform och avsett att blandas med vatten till kompletta måltider. Perfekta som komplement till hemgjord hundmat och praktiska på resan. Med naturliga ingredienser som inte genomgått annan process än skonsam torkning i varmluft.


Kontakta oss gärna


NATURBALANS

Ållekulla 1056

283 96 Killeberg


Telefon: +46 (0) 479 80026

Email: kontakt[@]naturbalans


Kundtjänst öppettider:

Helgfria vardagar

Måndag – onsdag: 10-14

Torsdag – fredag: 10-12

Aktuellt


HundApoteket® HundMüsli är här!

Vi har äntligen lanserat vårt nya hundfoder, som är i müsliform och avsett att blandas med vatten till kompletta måltider. Perfekta som komplement till hemgjord hundmat och praktiska på resan. Med naturliga ingredienser som inte genomgått annan process än skonsam torkning i varmluft.


Vi har slopat nyhetsbrev. Följ oss på sociala medier för att få nyheter och erbjudanden.

Copyright © ÅKAB AB - NATURBALANS All Rights Reserved