OM NATURBALANS

OM NATURBALANS

Naturlig balans


Ägare och driftsansvarig för Naturbalans heter Anne-Li Strand. Anne-Li har ett brinnande intresse för hälsa och miljö och därmed faller det sig naturligt att arbeta med produkter som värnar om båda delar.


Anne-Li har under många års tid arbetat med kostrådgivning för hundar som grundas på en övertygelse om att hunden bör äta en naturlig kost, baserad på riktig mat. Så småningom ledde all samlad erfarenhet och kunskap fram till att Anne-Li skrev boken "Min hund vill ha riktig mat" som publicerades 2017.


Massor om hundars kost & hälsa: www.minhundvillhariktigmat.se


Genom arbetet med kostrådgivning föddes en dröm om att skapa en serie kompletteringsfoder, bestående av endast naturliga ingredienser, som kan komplettera riktig mat. Produktsortimentet, som går under varumärkena HundApoteket och Naturbalans, innefattar numera en rad olika näringstillskott för hund, katt & häst, samt hud- och pälsvård för hund.


I Naturbalans onlinebutik utökas sortimentet av mycket noggrant utvalda och genomtänkta produkter i långsam takt. Här godkänns inte vad som helst; allt måste vara naturligt på riktigt, utan hälsovådliga och miljöförstörande ingredienser och tillsatser. Naturbalans filosofi och integritet innebär att varje enskild innehållsförteckning nagelfars och granskas in i minsta detalj. Godkänns inte innehållet så får det vara - Naturbalans sätter alltid kvalitet framför kvantitet.


Tanken med Naturbalans är att skapa en trygg oas i kommersialismens djungel, där de råder förtroende mellan Dig som högst ärad kund och butikens sortiment.

Hos Naturbalans ska man kunna lita på att alltid få produkter som är naturliga på riktigt, både till sig själv och till djuren, utan att behöva ha en doktorsgrad i konsten att förstå en innehållsförteckning!

Team Naturbalans

Magnus

Allfixare och bakom-kulisserna-specialist

Anne-Li

Ägare & VD, skribent, hundkostspecialist, canine aroma therapy specialist, canine energetics & herbal specialist

Ann-Sofie

Grafisk formgivningsspecialist, SoMe specialist, hundkostspecialist

HAND I HAND

MED NATURENS EGEN STRATEGI


Alla levande varelser, oavsett om det är djur, människor eller växter, behöver få näring från naturliga källor. Vi behöver börja avstå ifrån processad mat och onaturlig näring och återgå till att lita på att naturen tillgodoser våra näringsbehov.

Därför behöver vi också börja ta hand om vår jord, på ett hållbart och förnuftigt sätt. Vi måste ge vår planet förutsättningar för att kunna fortsätta att skapa föda åt oss alla som lever på den. Vi måste sluta fylla miljön och oss själva med gifter och i stället satsa på hållbara livsstilar och livsmedelsproduktion i samklang med naturen.

Naturen ger oss hälsa - om vi bara lär oss att lyssna.

Aktuellt

Maj

2022

Naturbalans välkomnar ny medarbetare!


Ann-Sofie är en duktig grafisk designer med lång erfarenhet och välfylld portfolio och är hjärnan & hjärtat bakom företaget Aspling Design. Men hon är också en mångårig kär vän och en stor djurvän med stor kunskap om hundars kost och hälsa.


Ann-Sofie kommer ni främst att möta på Naturbalans sociala medier där hon kommer att bidra med grafik, hålla ordning och reda och hjälpa till att besvara frågor.

Aktuellt

April

2022

Sommardeo

Vi presenterar vår nya Sommardeo!

Med 100% naturliga ingredienser som maskerar djurens doft. För angenäma utomhusvistelser under den varma årstiden.

Finns både som koncentrat och som färdigt spray. Passar för både hund och häst!

Aktuellt

Mars

2022

Schampotvål för hundar

Skippa plastflaskor – satsa på hård schampotvål i stället!

Våra nya schampotvålar är fantastiskt välgörande för hud och päls och är smidiga att använda och ta med sig.

Välj mellan mild och lugnande Lavendel / doftfri skyddande Neemolja.